Megvan Nyíregyháza kedvenc Stühmer szaloncukor-íze!

Ha azt mondjuk szaloncukor, akkor mindenkinek egy édes, zamatos, szépen csomagolt édesség jut eszébe, mellyel kapcsolatban az egyik legnagyobb kihívás, hogy lehetőleg még Szenteste is legyen otthon belőle. De a szaloncukrok számtalan ízvariációban léteznek, a Stühmer cukrászmesterei pedig évről-évre arra törekszenek, hogy elkápráztassák a szaloncukrok szerelmeseit. Lássuk be, nem könnyű a választás, hogy mely íz, vagy ízek kerüljenek a Család ünnepi fenyőfájára, ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük Nyíregyháza kedvenc Stühmer szaloncukrát 2021-ben. Játékot hirdettünk a gyerekek körében, melyre számtalan jelentkezés érkezett, végül öt szerencsés vehetett részt a teszten.

Fiatal cukrászmestereink nagy mosolyok közepette válogattak, kóstoltak, végül pedig véleményt mondtak, a következő videóból kiderül, melyik lett Nyíregyháza kedvenc Stühmer szaloncukra 2021-ben!

 

A győztes íz mellett persze mindenki kedvére válogathat a mesés kínálatból a Stühmer Karácsonyi Vásárában, melynek a Victoria Garden ad otthont a Sóstói út 60 szám alatt.
Nyitva: 2021. december 23-ig, keddtől – vasárnapig, 10.00 – 18.00 óra között.

Stühmer – az öröm a lényeg!

Vissza Vissza a cikkekhez

További bejegyzések

Stühmer Debrecen

Megnyílt új debreceni üzletünk a Fórum földszintjén.

Szechenyi