Termékek
Hírek
Blog

Összesen

0 Ft

0
Kosár

Összesen

0 Ft

Hogyan működik a vásárlás?

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatja, ellenőrizheti kosara tartalmát a 'kosár' menüpontra kattintva. Ha az adatok jóváhagyása után a kosarát megrendeli, akkor a rendszer a „pénztár"-hoz irányítja. A megrendelési folyamat a megrendelés jóváhagyásáig bármikor megszakítható, de a megrendelés, illetve annak összetétele, a jóváhagyás után már nem módosítható.

A rendszer a megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld. Munkatársunk csakis abban az esetben veszi fel Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, ha valamilyen nem várt probléma lépne fel.

 

Regisztráció

A Stühmer webshop-jában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

Bármilyen áru megrendelése előtt azonban regisztrálnia kell magát a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnia a nevét, a kívánt szállítási címet, e-mail címet és telefonszámot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. FONTOS! A regisztráció csak akkor sikeres, ha az általunk kiküldött aktiváló kód segítségével véglegesíti azt. Előfordul, hogy levelező alkalmazása a kódot tartalmazó e-mailt a kéretlen levelek közé irányítja (spam/levélszemét stb.). Mielőtt felkeres minket a sikertelen regisztráció miatt, kérjük ellenőrizze abban a mappában is levelünket!

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja, törölheti jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt természetesen módosíthatja adatait.

A Stühmer Kft. az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, az Önnel való kapcsolatfelvételhez használja.

 

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés készpénzben utánvéttel történhet. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét.

 

Szállítási díj

Utánvéttel belföldön: 1.905,- Ft
Ingyenes szállítást 15.240,- Ft feletti megrendelés esetén biztosítunk.

 

Külföldi címre szállítandó megrendelés

Külföldi címre történő megrendelés esetén a szállítási díj egyedi kalkuláció alapján kerül kiajánlásra. Emiatt sajnos a Magyarországon érvényes (megrendelés összegéhez kötött) ingyenes szállítás itt nem értelmezhető. Külföldi címre történő rendelésnél csak előre utalással lehetséges kiegyenlíteni a vételárat és a fuvarköltséget. Úgynevezett harmadik országba történő értékesítésnél a vámmal és további terhekkel (pl. forgalmi adó) is számolnia kell a vevőnek!

 

Webshoppal kapcsolatos kérdések

Telefon: +36 70 600 8951
E-mail: webshop@stuhmer.hu